علي عوض پور دبيرکل اتاق اصناف ايران ضمن تاکيد بر لزوم تشکيل اتحاديه کسب وکار هاي مجازي اظهار داشت: با رونق گرفتن کسب و کارهاي مجازي در ايران ،اتاق اصناف ايران بر آن شد که تصدي امور کسب و کارهاي مجازي را به خود فعالان در اين حوزه بدهد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني اتاق اصناف ايران، علي عوض پور درباره فرآيند انتخاب اعضاي اين اتحاديه گفت: پس از برگزاري چندين جلسه ، فراخواني مبني بر ثبت نام نامزد هاي واجد شرايط داده شد. کساني که ثبت نام کردند و براساس شرايط 10 گانه ماده 3 آيين نامه نظام صنفي مورد تاييد واقع شدند مي توانند تا روز راي گيري به صورت قانوني تبليغ کنند.
عوض پور تصريح کرد :اسامي داوطلبان در اختيار راي دهندگان قرارمي گيرد ، در ضمن سيستم انتخاباتي به شکل الکترونيکي ايستگاهي است که راي دهندگان مي توانند با مراجعه به مکان هاي در نظر گرفته شده به فرد مورد نظر خود راي بدهند.
دبيرکل اتاق اصناف ايران اضافه کرد: با توجه به پراکندگي کسب وکارهاي مجازي در سطح کشورعلاوه بر اتاق اصناف ايران که مسئوليت اجرايي اين انتخابات را برعهده دارد؛ تعدادي از مراکز استان ها هم براي اين منظور انتخاب شده اند ؛ استان هاي آذربايجان شرقي ،آذربايجان غربي، البرز ، اصفهان ، خراسان رضوي ، فارس و يزد مکان هايي هستند که با همکاري اتاق هاي اصناف و سازمان هاي صنعت و معدن تجارت محل راي گيري هستند.
عوض پور با اظهار اطمينان درسلامت برگزاري الکترونيکي اين انتخابات افزود: هدف اصلي از تشکيل اين اتحاديه نه تنها دادن تصدي و اختيار به فعالان حوزه کسب و کارمجازي است ؛ بلکه با مديريت افراد توانمند و متخصص در راس اين تشکل ،مي توان انتظار داشت کسب و کار و تجارت الکترونيکي در مسير صحيح و با سرعت بيشتري پيش رود.
وي اضافه کرد: حلقه مفقوده ارتباطي بين دولت و فعالان حوزه کسب و کار مجازي اين تشکل است ؛چنان که کارشناسان اين حوزه مي توانند از طريق مطالبات ؛ايده ها و پيشنهادات نوين خود را در اختيار مسئولين قرار دهند، در مقابل مسئولين با همکاري اين تشکل دانش محور،از نظرات و نوآوري هاي ايشان در راستاي اصلاح مقررات و قوانين ،توزيع محصول و همچنين کمک به سيستم حمل و نقل و ترافيکي استفاده نمايند.
عوض پور همچنين اجراي قوانين مالياتي براساس شفاف سازي اطلاعات را ديگر مزيت ايجاد اتحاديه کسب وکار مجازي دانست و گفت :اين تشکل رابطي بين بازار و دولت خواهد شد.
دبيرکل اتاق اصناف از امکان اعتبار سنجي و اعتبار بخشي به کسب وکار سنتي به عنوان امتياز ديگر اين نوع کسب وکار نام برد و گفت: با بررسي نيازهاي دقيق و شناسايي رفتار مصرف کننده و توليدمحصول براساس نيازهاي او، مي توان گفت که اين تشکل در کوتاه مدت در انتقال فرهنگ نيز بسيار موثر خواهد بود .